Uitstapje United Wheels 30 oktober 2010

Donderdag 4 november 2010

Hallo heren.
Ja wat een mooie zaterdag had moeten worden voor ons allemaal liep helaas voor mij niet zo best af.
Na ongeveer 5 kilometer en met 38.5 km/h op de teller een afdaling af niets bijzonders zou je zeggen maar helaas even niet opletten bij een sprongetje van een drop off en daar ga je dan en daar lig je dan 2 tellen later.
De helm weer kapot en vreselijk veel pijn in de rug waar ik op terecht ben gekomen.
Ik had voor mezelf al snel genoeg in de gaten de mtb clinic is voor mij vandaag over en uit.
Na een bezoek aan de huisartsenpost weer terug naar de kantine van de mtb clinic en daar maar wachten tot jullie weer terug kwamen.
Nadat de eerste terug waren hebben Fons en Hans mij naar het kleedlokaal gedragen want lopen lukte echt niet. Nadat ik me omgekleed had hebben de beide heren mij weer terug gedragen naar de kantine. Daar kreeg ik zoveel last van de pijn in de liezen dat ik even van mijn stokje ben gegaan.
Daarna hebben ze een ambulance gebeld en naar het ziekenhuis gereden ( best leuk zo’n ritje helaas geen toeters en leuke lampjes )
Nadat er röntgenfoto’s gemaakt waren en terug gereden werd naar de ehbo waren Ruud en Marcel ook al aanwezig.
Na een kort gesprekje met de arts die zei dat er niets gebroken was en nog enkele testjes deed om uit te sluiten dat er verders geen spieren of pezen afgescheurd waren kon ik weer met Ruud en Marcel de reis naar Wanssum beginnen.
Onderweg hebben we nog even een kopje koffie en een mars gescoord bij een tankstation.
Op dit moment gaat het redelijk goed. Het optillen van de benen met name het rechter been is nog behoorlijk pijnlijk daardoor lukt het lopen zonder krukken nog niet.
Ik wil nog iedereen bedanken voor de bezoekjes en de beterschapwensen die ik de laatste dagen heb gekregen.
 
Groeten Henk J.